China's Best Creative Company For Silicone Ice Ball

Na fa'afefea ona fa'atuputeleina le pisinisi oloa silikoni?O le aga'i i luga o mea mata ua iloagofie!

O le atinaʻe faʻavae o le gaosiga o oloa faʻapipiʻi silicone o loʻo taoto i le gaosiga o gaosiga o oloa faʻapipiʻi silicone.O le faʻafouina o vaega eseese o silicone e faigata.I le taimi nei, o le tupe teufaafaigaluega i le silicone tube oloa gaosi e tele lava ina taulai i Guangdong.E tusa ai ma le matauina maaleale a le faatonu, o mataupu i le gaosiga ma mea fou e leʻi foia.

I le faʻasalalauga faʻaletausaga a le China Silicone Product Fair, e toʻaitiiti ni oloa silikoni fou ma foliga fou.E tusa lava pe iai, o loʻo i ai foi nisi vaega eseese o faʻasologa.O tautalaga a tagata atamamai taʻitoʻatasi i le gaosiga o oloa silikoni ua aumaia ai le autu o le gaosiga o oloa silikoni i le vaaiga a tagata.

I le taimi nei, o le tulaga o le vaevaega faʻapitoa o galuega i tekinolosi oloa silicone e manino lava, faʻatasi ai ma se vaega o le 0. 5 ~ 0. 8mm alkaline silica gel o loʻo faʻatupulaia vave i Saina, faʻatasi ai ma le tele o le 1-15 μ Le micron tulaga. pauta silica gel o m ua matua alualu i luma i atunuu e pei o Europa, Amerika, Iapani, ma Korea i Saute.O le eseesega i le morphology ma le faatinoga i le va o le silica gel alkaline ma le micropowder silica gel ua avea ma malosiaga tuusaʻo mo le atinaʻeina o talosaga eseese.

O le mea moni, i le lua tausaga talu ai, o le maketi talosaga o oloa silicone i Saina ua faʻamafanafana filemu.I le 2013, 2014, ma le afa muamua o lenei tausaga, o loʻo faʻamoemoeina o le maketi talosaga o le silicone o le a sili atu ona malosi.O oloa o le a maua mo le 10% i le 15% o le aofaʻi o le paʻu ma le palasitika i totonu o le atunuʻu, faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o oloa silicone e faʻamoemoe e oʻo atu i le 1 miliona i le 1.5 miliona tone.E oʻo atu i le 2020, o le aofaʻi o le paʻu silikoni i le aofaʻi o le faʻaaogaina o le paʻu e tatau ona oʻo atu i le 20% i le 33%, faʻatasi ai ma le silikoni paʻu faʻapolofesa faʻaaogaina paipa e faʻamoemoe e oʻo atu i le 3 miliona i le 5 miliona tone.

Ae ui i lea, o le atinaʻeina o fale gaosi oloa gaosi oloa ma le gaosiga o oloa gaosi silikoni o le a avea ma tauvaga faʻamalosi, ma o tagata gaosi oloa ma mamanu faʻafouga ma suʻesuʻega tutoʻatasi ma atinaʻe gaosiga o le a tosina mai ai se maketi tele.

I le taimi nei, o le faʻaogaina o tekonolosi o le silicone ua ulu atu i pisinisi eseese, o nisi ua matua, ma o nisi ua faʻalolotoina ma faʻaaogaina lautele i totonu o fale gaosi oloa.I tausaga talu ai nei, o talosaga i faʻatoʻaga, o le tertiary alamanuia, ma le faʻamatalaga faʻamatalaga ua matua televave foi le atinaʻeina.

Talosaga Alamanuia: Silicone sa masani ona faʻaaogaina i le militeri alamanuia, ma lona faʻaogaina lautele lautele faʻalauteleina.Silicone ua faʻaaogaina lautele e avea o se desiccant i totonu o le atunuʻu ma faʻavaomalo.Faʻatasi ai ma le faʻavavevaveina o faʻapitoa, o lona faʻaogaina lelei ma le maualuga i alamanuia e pei o petrochemicals, pharmaceuticals, food, biochemistry, puipuiga o le siosiomaga, coatings, light textiles, papermaking, ink, plastics, etc.

H0161177fa74949a0b705909e81ee1c203.jpg_960x960

Taimi meli: Apr-10-2023