China's Best Creative Company For Silicone Ice Ball

Su'esu'ega maketi oloa Silicone

Silicone oloa ua maua le lauiloa i tausaga talu ai ona o latou uiga tulaga ese e pei o le vevela, fetuutuunai, ma le tumau.Ole maketi o oloa gaosi oloa ole lalolagi e tatau ona tupu ile CAGR ole 6.2% ile vaitaimi ole vaʻaiga ole 2021 i le 2026.

O se tasi o mea taua e mafua ai le tuputupu aʻe o le maketi o oloa silicone o le faʻateleina lea o manaʻoga mai le falemaʻi soifua maloloina.Silicone oloa e faʻaaogaina tele i masini faʻafomaʻi e pei o implants, catheters, ma mea taʻavale ona o lo latou biocompatibility, lea e faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻamaʻi.

O loʻo faʻateleina foʻi le manaʻoga mo oloa silikoni i totonu o fale taʻavale ona o le faʻatupulaia o taʻavale eletise.Silicone paʻu e faʻaaogaina i maa taʻavale eletise e fai ma mea faʻamaufaʻailoga ona o le maualuga o le vevela ma le tumau.

O le itulagi o Asia ma le Pasefika e tatau ona molimauina le tele o le tuputupu aʻe i le maketi o oloa silikoni i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.E mafai ona mafua lenei mea i le faʻatupulaia o le faitau aofaʻi, faʻateleina tupe maua faʻaaogaina, ma le televave o pisinisi i atunuu e pei o Saina, Initia, ma Iapani.

Ae ui i lea, o le maketi o oloa silikoni o loʻo feagai ma luʻitau ona o le fesuisuiai o tau o mea mataʻina o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o gaosiga.O le fesuisuiai o tau o le pa'u silikoni ma le sua o le silicone e tatau ona faʻalavelaveina le tuputupu aʻe o le maketi oloa silikoni.

I le faʻaiʻuga, o le maketi o oloa silikoni a le lalolagi e faʻamoemoe e tupu i tausaga a sau ona o le faʻateleina o manaʻoga mai le soifua maloloina ma fale taʻavale.Ae ui i lea, o loʻo feagai foi le maketi ma luitau ona o le fesuisuiai o tau o mea mata.

 

 

O1CN01u5REB129qYPGVS10l_!!3925388119

O loʻo faʻamalieina tagata faʻatau i lo tatou tulaga lelei ma tulimatai atu i le tele o le galulue faʻatasi ma i tatou i le lumanaʻi.

Afai e te manaʻo foʻi e suʻe se kamupani faʻalagolago, faamolemole aua le faatuai e faʻafesoʻotaʻi i matou.

sales4@shysilicone.com

WhatsApp: +86 17795500439


Taimi meli: Mati-23-2023