China's Best Creative Company For Silicone Ice Ball

Aisea na faaleaogaina ai e Wal Mart le faitau piliona o tala o poloaiga a Saina i le 2022?

Walmart

O lenei tausaga, o le COVID-19 o loʻo sau ma alu pea, ma e leʻi maeʻa.O le faʻateleina o le malosi ma tau o meaʻai ua faʻateleina ai le lamatiaga o le tau o le lalolagi, lea, faʻatasi ai ma feteʻenaʻiga geopolitical, ua faʻaopoopoina ai le suauu i le faʻafitauli o le tau o le lalolagi.Na amata ai foi se tausaga sili atu ona tiga mo pisinisi ie ma lavalava o le lalolagi.

Na faalēaogāina e Wal Mart poloaiga o le faitau piliona o tala ona o le maualuga o suʻesuʻega!

Wal Mart, o le faleoloa sili ona tele i le Iunaite Setete, na fai mai i le Aso Lua na ia faalēaogāina poloaiga e faitau piliona tala e faʻamautu ai le tulaga o faʻatauga e tusa ai ma manaoga faʻamoemoeina.

Fai mai Wal Mart o lana kamupani US na lipotia mai o ana faamaumauga i le kuata lona lua o le tausaga faaletupe 2023 (Aperila 31 ia Iulai 31, 2022) na siitia i le 26% pe a faatusatusa i le vaitaimi tutusa o le tausaga faaletupe 2022, o se siitaga e 750 faavae faavae faatusatusa. fa'atasi ai ma le kuata muamua o le tausaga fa'aletupe 2023. I le taimi lea, na pu'eina Wal Mart i le fa'avavevave o tau ma le fa'amaumauga o oloa maualuga e le'i amana'ia e tagata fa'atau ona o le maualuga o le tau.

Fai mai le au pulega a Wal Mart, ua mae'a ona fa'amama e le kamupani le tele o ana su'esu'ega o le tau mafanafana a'o le'i toe fo'i i le a'oga ma le aso malolo o lo'o lumana'i, ma o lo'o aga'iga'i i luma i le fetu'una'iga o le fua o su'esu'ega, ae e mana'omia ni nai kuata e fa'aumatia ai le le paleni. i lana fesootaiga.

O pisinisi lomitusi ma vali a Zhejiang ua amataina se tau tau, faʻasaoina le malosi ma faʻaitiitia tau e "faʻamautinoa le ola"!

O Iulai ma Aukuso o le masani lea i fafo-taimi i le lomitusi ma le vali vali.I le vaitau o tausaga talu ai, o le "autu" a Zhejiang lomitusi ma le valiina pisinisi o le mauaina lea o le "Double 11" poloaiga mo faʻatauga i totonu o le atunuʻu, ae o le faʻamuamua o lenei tausaga o le faʻaitiitia o tau ma faoa o poloaiga.

"Talu mai lona tatalaina i le 2005, o lenei fale lomitusi ma vali vali ua leiloa tupe mo le taimi muamua i le 17 tausaga."Li Xuejun (e le o lona igoa moni) o se pule o se pisinisi lomitusi ma vali vali i Haining City, Jiaxing City, Zhejiang Province.A silasila ile 10% le gau a le kamupani i le taimi nei, ua sauni o ia e ola i se olaga faigata.

O ia mea "e le masani ai" e le tulaga ese.E tusa ai ma faʻamaumauga a le National Bureau of Statistics, i le lima masina muamua o lenei tausaga, o le numera o le gau o fale o le 1684 lomitusi ma le valiina o pisinisi i luga aʻe o le aofaʻi o le 588, 34.92%, o se faʻaopoopoga o le 4.46 pasene i tausaga taʻitasi. ;O le aofaʻi o tupe leiloa o pisinisi na faia ai le 1.535 piliona yuan, i luga 42.24% tausaga i lea tausaga.I lalo o le faatosinaga a le tele o mea, lolomi ma valiina pisinisi e faʻatapulaʻaina i le amataina o galuega ma felauaiga, mauaina o ni faʻatonuga laiti ma faʻaititia tele tupe mama.I taimi faigata, o nisi o atinaʻe e alalaga le sini o lenei tausaga, "e le o le maua o tupe mama, ae ia ola".

"O le malosi o le tauvaga maketi o pisinisi lomitusi ma vali vali i lenei tausaga e moni lava e sili atu nai lo le tausaga talu ai, aemaise lava i le tau."O se tagata faʻatau o loʻo faʻatautaia pisinisi fefaʻatauaʻiga i fafo o oloa ie fale i Shaoxing na taʻu atu i le tusitala e faapea, i aso ua tuanaʻi, e manaʻomia e le fale gaosi oloa le faatumauina o se tupe maua pe a maua ni poloaiga mo pisinisi, ae o le taimi nei, ua afaina i le faʻamaʻi, o fefaʻatauaʻiga i fafo. e le lamolemole, ma o loo i le maketi a le tagata faatau."E naunau le au gaosi oloa e tuʻuina atu a latou tupe mama ma le tatau, ma o le tau o tau e fai lava si ogaoga."

"O le faʻaitiitiga o tau o se gaioiga leai se fesoasoani e puʻeina ai poloaiga ma puipuia tagata faʻatau."Fai mai Li Xuejun.Talu mai le fa'ai'uga o le tausaga talu ai, o le si'osi'omaga lautele ua fa'aletonu, ma o le aofa'i o fa'atauga a le au fa'atau ma le vaega e tasi o galuega lomitusi ma vali o lo'o i ai ua fa'aitiitia uma."O le aofaʻi o le oka o lenei tausaga ua faʻaititia e tusa ma le 20% i le aofaʻi, faʻatasi ai ma le leiloa o le 100 miliona yuan; o le poloaiga e tasi na muamua 100 tone, ae o lea ua naʻo le 50 tone."

Na faasolosolo ina laʻititi le keke, ae e leʻi suia le aofaʻi o tagata na 'ai.Ina ia maua ni oka, na tau ai e pisinisi lomitusi ma vali se taua tau."E mafai ona tauva tagata fou fou e ala i le tipiina o tau."Na faaalia e Li Xuejun o le tau o le gaosiga o lana pisinisi lomitusi ma vali na pa'ū i le sili atu i le 1000 yuan/ton i lenei tausaga, ma o le tupe maua o le faagasologa o tausaga taitasi na faaitiitia i le 69 miliona yuan e faavae i luga o le 230 tone/aso tau o le fale gaosi lala.

Va'ai i le fa'agaioiga o atunu'u i fafo ma lomitusi ma vali vali, e ui lava e foliga mai o lo'o mautu le mana'oga i lalo, ae o lo'o i ai pea le lagona o le leai o se malosi mo ia autu o lo'o taula'i e pei o le tuputupu a'e faifaipea i le lumana'i.

I le taimi nei, i lalo o le maketi o loʻo faʻamoemoeina o le maualuga o sapalai ma suʻesuʻega, o le tau o le lagolago ua faʻavaivaia, ma o le maualuga o le tau o le suauʻu mama ua poloka.O nisi o tagata maketi e faʻamoemoe o le a faʻaauau pea le faʻatupulaia o manaoga ia Setema ma Oketopa i le vaitau maualuga.I le tasi itu, talu ai e le lelei le teuina o mea mataʻutia i lalo, i le isi itu, e tusa ai ma le tauaofiaga, o le maketi e mafai ona i ai se tumutumu laʻititi i le manaʻoga i le autumn, taumalulu ma vaitau o le Kerisimasi, pe o le manaʻoga e mafai ona faʻaauau pea. o le a mulimulita'i le siitia o le maketi o mea mata.E tusa ai ma a matou suʻesuʻega, o le lalaga i lalo e iai se eseesega tele i faʻamoemoega maketi.I le faaopoopo atu i le aʻafiaga o le faʻamaʻi tulaga, o le a tatou faʻatali ma vaʻai pe mafai ona oʻo mai le vaitau maualuga i le taimi.


Taimi meli: Nov-17-2022